Effektiv städfirma i Stockholm

Nordic Städfirma i Stockholm grundades 2017. Städfirmans ambition är att tillhandahålla professionell städning runt om i Stockholm som Nacka, Bromma, Södermalm, Sollentuna, Solna, Huddinge & Täby med flera. Vi städar både till till privatpersoner och företag och våra städtjänster kännetecknas av kundanpassade helhetslösningar, stort engagemang och personlig service. Det spelar ingen roll om det är ett stort kontor, en industribyggnad eller en liten lägenhet i Stockholm city.  Att anlita en städfirma för att få städhjälp blir vanliga och vanligare och i och med RUT avdrag så är det dessutom inte speciellt dyrt.

Städfirma i Stockholm med komplett utbud av städtjänster

Nordic Städfirma i Stockholm erbjuder ett komplett utbud av städtjänster:

Vi är en städfirma i Stockholm med full service som vänder sig till er som önskar få hjälp med städning av olika slag. Vår ambition har sedan starten att bli det bästa serviceföretaget inom lokalvård och fönsterputsning i hela Stockholmsområdet. Vi på städfirman arbetar löpande med att utveckla våra städtjänster och våra medarbetare. Fokus ligger alltid på att kunderna skall vara mer än nöjda med vårt arbete och vi sätter ett stort värde på att vårda våra befintliga kundrelationer men arbetar givetvis även aktivt för att få nya kunder.  Anlita ett professionellt städföretag idag!

Städfirma

Städfirma med hemstädning till bra pris

Vår städfirma erbjuder hemstädning till riktigt bra priser. Tänk dig att alltid komma hem till ett välstädat hus eller lägenhet. Det är en härlig känsla med rena och fina golv, ett fräscht badrum och ett välstädat kök fritt från smuts och smulor. Har du inte tid med städningen själv så hjälper vi dig. Vi har stor erfarenhet av hemstädning och vår firma städar både stora hus och små lägenheter. Du bestämmer du själv vilka rum och ytor som du vill att vi skall städa till dig. Vi kan använda dina egna rengöringsmedel om du vill det men annars använder vi våra miljöcertifierade rengöringsprodukter och städmaterial för all städhjälp vi utför. Självklart kan du få RUT-avdrag för all städhjälp i hemmet.

Kontorsstädning i Stockholm

Att företagets lokaler är fina, representativa och gästvänliga är väldigt viktigt. Vi vet detta och det är därför har städfirman som mål om att sköta om ditt kontor i Stockholm med samma omsorg och noggrannhet som vi utför vid all städning. Vår städfirma utför alla städtjänster efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter ert behov. Vi städar ert företag på den tid som passar er, vare sig det är under eller efter kontorstid alla dagar i veckan.
Anlita ett städföretag med ett brett sortiment av städtjänster för alla era behov.

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning runt om i Stockholm med omnejd. Vi vet att kraven på en flyttstädning är mycket höga, att städningen är mer omfattande och att det krävs mer fokus än vardaglig städning av hemmet. Nordic Städfirma har väldigt stor erfarenhet av just flyttstädning och vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer. Städfirman lämnar alltid garanti på flyttstädning vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av städfirman. Att anlita en städfirma när man skall flytta blir vanligare och vanligare. Alla kan behöva lite städhjälp ibland.

Prova vår städfirma i Stockholm

Är du osäker på om vi är rätt städfirma i Stockholm för just dig? Om du vill så kan du kan prova på våra städtjänster. Med våra städtjänster kan känna dig trygg med att få professionell lokalvård som innebär rena golvytor, tömda papperskorgar, rentorkade ytor och bortforsling av restmaterial. Rama sen in denna rena och fräscha miljö med snyggt putsade fönster för att allt skall bli perfekt. Låter detta som ett lockande erjbudande så boka en provstädning och se vad vi kan göra för dig. Du förbinder dig inte till något men får tillfälle att prova våra tjänster.

Boka städhjälp och städtjänster här

Vi är städfirman till dig som bor i Stockholm!
Här kan du enkelt boka städhjälp och våra olika städtjänster.