031-12 13 41 info@nordicstadfirma.se

Vi prioriterar miljösmarta val

Miljö och hållbarhet är i fokus hos oss. Vi väljer att alltid sätta miljö- och klimatsmarta alternativ i första hand för att säkerställa att vi minimerar vårt klimatavtryck.

Det går inte att bedriva en städfirma utan att använda rengöringsmedel. Men det är skillnad på olika sorters rengöringsmedel. Vi på Nordic Städfirma använder endast noga utvalda produkter som är godkända enligt miljökriterier för Svanen, Bra miljöval, Falken eller Naturskyddsföreningen. Förutom att vi använder miljövänliga städprodukter är vi även noga med att de är:

  • Energisnåla

  • Vattensnåla

  • Kemikaliesnåla.

För att minska mängden avfall använder vi refillsystem, där det är möjligt. Vi arbetar med städutrustning som är tillverkad av återvinningsbart material och fritt från miljöfarligt innehåll. Här på Nordic Städfirma är vi måna om att vår miljösatsning inte enbart ser bra ut på pappret utan även efterlevs i praktiken. För att säkerställa att alla inom företaget har kunskap om våra produkter och gällande regelverk så:

  • Har vi kontinuerlig utbildning av vår personal i hantering av städprodukter

  • Håller vi oss uppdaterade kring gällande miljölagstiftning och myndighetsföreskrifter

  • Utvecklar vi löpande vår klimat- och miljöpolicy.

Det är viktigt för oss att göra ett minimalt klimatavtryck och därför uppdaterar vi regelbundet vårt interna miljöprogram samt säkerställer att det är väl förankrat hos alla medarbetare. Vi försöker att i möjligaste mån använda miljövänliga transporter till våra uppdrag och planera för effektiv körning.

Lita på vårt engagemang

När du anlitar oss får du en städfirma som är engagerad i sitt uppdrag och som tar miljön samt klimatet på allvar. Som kund kan du känna dig trygg med att vi använder miljögodkända rengöringsmedel och att restavfall tas om hand enligt gällande regelverk. Vi ser fram emot att få städa och putsa fönster hos dig, oavsett om du beställer våra tjänster som privatperson eller företag.

 

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

13 + 8 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel