Boka effektiv städhjälp i Stockholm

Vi erbjuder städhjälp i Stockholm till riktigt bra priser. Vårt mål är att tillhandahålla professionell städning och städhjälp till både privatpersoner och företag. Vår städhjälp kännetecknas av kundanpassade helhetslösningar, stort engagemang och personlig service. Det spelar ingen roll om det är ett stort kontor, en industribyggnad eller en liten lägenhet på Avenyn.

Städhjälp i Stockholm till låga priser

Vår städhjälp i Stockholm innehåller ett komplett utbud av tjänster till låga priser.

  • Städhjälp till företag

  • Städhjälp till privatpersoner

  • Special städtjänster för exempelvis gym, trapphus, skolor, industrilokaler med mera.

  • Flyttstädning och flyttjänster
  • Golvvård

  • Fönsterputsning

Vi är en städfirma med full service som vänder sig till er som önskar få städhjälp av olika slag. Vår ambition har sedan starten att bli det bästa serviceföretaget inom lokalvård och fönsterputsning runt om i hela Stockholm med omnejd. Vi på Nordic Städfirma arbetar löpande med att utveckla våra städtjänster och våra medarbetare. Fokus ligger alltid på att kunderna skall vara mer än nöjda med vårt arbete och vi sätter ett stort värde på att vårda våra befintliga kundrelationer men arbetar givetvis även aktivt för att få nya kunder.

Städhjälp till privatpersoner i Stockholm

Vi erbjuder städhjälp i Stockholm till privatpersoner till riktigt bra priser. Tänk dig att alltid komma hem till ett välstädat hus eller lägenhet. Det är en härlig känsla med rena och fina golv, ett fräscht badrum och ett välstädat kök fritt från smuts och smulor. Har du inte tid med städningen själv så hjälper vi dig. Vi har stor erfarenhet av hemstädning och städar både stora hus och små lägenheter. Du bestämmer du själv vilka rum och ytor som du vill ha hjälp med. Vi kan använda din egna rengöringsmedel om du vill det men annars använder vi våra miljöcertifierade rengöringsprodukter och städmaterial. Kontakta oss för städhjälp i hemmet.

Städtjänster och hjälp till företag & kontor

Att företagets lokaler är fina, representativa och gästvänliga är väldigt viktigt. Vi vet detta och det är därför har vår städfirma som mål att sköta om ditt kontor med samma omsorg och noggrannhet som vi utför vid all städhjälp. Vi utför alla städtjänster efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter ert behov. Vi erbjuder städhjälp på den tid som passar er, vare sig det är under eller efter kontorstid alla dagar i veckan.

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning runt om i hela Stockholm. Vi vet att kraven på en flyttstädning är mycket höga, att städningen är mer omfattande och att det krävs mer fokus än vardaglig städning av hemmet. Vi har väldigt stor erfarenhet av flyttstädningar och vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar alltid garanti på städhjälpen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss. Det blir mer och mer vanligt att man anlitar städhjälp när man skall flytta.

 

Boka städhjälp i Stockholm

Boka städhjälp i Stockholm enkelt online eller ring oss på telefon 08-12 85 09 66.

Är du osäker på om vi är rätt städfirma för just dig? Om du vill så kan du kan prova på städhjälp i Stockholm utan att binda upp dig. Med våra städtjänster kan känna dig trygg med att få professionell städhjälp som innebär rena golvytor, tömda papperskorgar, rentorkade ytor och bortforsling av restmaterial. Rama sen in denna rena och fräscha miljö med snyggt putsade fönster för att allt skall bli perfekt. Låter detta som ett bra erjbudande så boka en provstädning och se vad vi kan göra för dig..

Städhjälp i Stockholm