031-386 99 99 / 0762-26 66 70 info@nordicstadfirma.se

Hemstädning i Göteborg

Den underbara känslan när man kommer hem till ett väldoftande ny städat hem efter en lång arbetsdag är obeskrivlig och det är alltid något vi strävar för att kunden ska få uppleva.

Vi vet hur personligt och ansvarsfullt det är att få städa hemma hos dig. För att du verkligen ska få den städning du värdesätter och eftersträvar så har vi en städmall som du själv är med och utformar just för ditt hem. Detta ser till att du alltid får den städning du själv vill ha enligt dina villkor. Du kan själv välja om vi ska ta med oss städmaterial (ingen extra kostnad) eller om vi ska använda ditt egna städmaterial som du har i hemmet.

Alla våra städmaterial och produkter är miljöcertifierade.

Veckostädning

Den hemstädning som vi utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning.
Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka hembesök.

  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid
  • Nöjd kund garanti

 

Effektiv hemstädning

Många upplever svårigheter med att få ihop vardagspusslet där jobb, familj och aktiviteter ska hinnas med. Dygnets timmar räcker helt enkelt inte till och städningen är ofta det som blir bortprioriterat. Något som vår hemstädning kan ändra på. Medan du är på jobbet eller ägnar tid åt din familj ser vi till så att hemmet blir ordentligt städat. Flexibelt anpassar vi våra insatser efter dina personliga önskemål och givetvis lämnar vi städgaranti på allt som utförts.

Professionell hjälp till en ren och smidig vardag

För att alla kunder sedan ska få precis den hjälp de söker anpassar vi flexibelt våra insatser. Vi utgår från en standardiserad städlista där alla väsentliga moment står med men kan givetvis göra justeringar efter önskemål. Viktigast är att du blir tillfreds med städningens helhet och att inga moment glöms bort eller blir bristande utförda. Tillsammans kämpar vi hårt för att tillgodose alla kunders högt ställda krav med mål att bli ledande på marknaden. Väl medvetna om att det endast kan uppnås tillsammans med nöjda och återkommande kunder.

✔️Erfarna och utbildade medarbetare

Alla våra medarbetare är utbildade för uppgifterna de tilldelas och har erfarenhet från liknande städuppdrag. De vet vad som ska göras samt hur det genomförs bäst för att garantera ett professionellt och fulländat slutresultat.

✔️Trygghet och service i alla led

Hos oss står alltid kunden i fokus. Att det ska kännas smidigt och tryggt är en självklarhet precis som att städningen ska efterlikna det efterfrågade.

✔️Garanti på samtliga tjänster

Givetvis tar vi fullt ansvar för allt jobb vi utför och vid missnöje gör vi vårt yttersta för att åtgärda bristerna så snart som möjligt.

✔️RUT-avdrag

När du bokar vår hemstädning har du rätt till RUT-avdraget. Meddela oss redan vid beställning om du vill nyttja avdraget så drar vi av summan direkt i fakturan.

✔️Miljö och klimatansvar

För att göra vårt i klimatarbetet väljer vi alltid miljövänliga medel och metoder så långt det är möjligt.

Städgaranti och prisvärda tjänster

Vår städgaranti är upprättad för att du ska känna dig fullständigt trygg samtidigt som vi kan vara säkra på att våra kunder är nöjda. Skulle du mot förmodan ha något att anmärka på efter vårt besök är du välkommen att kontakta oss och framföra dina invändningar. Därefter återvänder vi så snart som möjligt för att rätta till de upplevda bristerna.
Vårt mål är att alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser. Därtill kan du också använda rutavdraget som gör vår hemstädning ännu mer prisvärd. En skattereduktion som ges vid rengöring, underhåll och tvätt i den privata bostaden. Allt som allt har du rätt till 50 000 kronor /år och det enda du behöver göra är att meddela oss att du vill använda avdraget. Vi hanterar sedan all kontakt med Skatteverket och drar av summan redan i offerten.

Professionell städning för alla hem i Göteborg

Vill du liksom våra nuvarande kunder i Göteborg ha möjlighet att leva i ett nystädat och fräscht hem utan att själv spendera tiden på städning? Boka vår hemstädning så formar vi en städlösning som matchar. Lyhörda och flexibla anpassar vi oss efter såväl behov som personliga önskemål för att sedan effektivt och kunnigt uppnå kraven.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

Nordic Städfirma AB

Östra larmgatan 16
411 07 Göteborg

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

031-386 99 99

0762-26 66 70

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel