031-393 92 00 / 08-12 85 09 77  info@nordicstadfirma.se

Flyttstädning i Göteborg

Vi tar hand om din flyttstädning i Göteborg med omnejd på ett prisvärt och effektivt sätt. Vi vet att kraven på en flyttstädning är mycket höga, att städningen är mer omfattande och att det krävs mer fokus än vardaglig städning av hemmet. Nordic städfirma har en väldigt stor kunskap och erfarenhet av flyttstädningar för både privatpersoner och företag. Våra medarbetar kan även hjälpa till med flytten eller att tömma huset eller lokalen på skräp för att därefter städa objektet noggrant och ingående. Vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer om vad som ska ingå i en flyttstädning och vi tillhandahåller all utrustning och material. Vi lämnar alltid garanti på våra städtjänster och eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Vi hjälper dig med din flyttstädning i Göteborg

Vi hjälper dig gärna med din flyttstädning! När man ska flytta är det alltid mycket att tänka på och otaliga moment att ta sig igenom. Det ska rensas och packas, bäras och transporteras och när bostaden sedan är tömd återstår ännu den omfattande flyttstädningen. Det är en uppgift som är både tung och tidskrävande samtidigt som bristande slutresultat i värsta fall kan stå en dyrt. Överlåt din flyttstädning i Göteborg till oss så kan du istället fokusera på själva flytten och lägga tiden på att komma i ordning. Vi genomför städningen enligt konstens alla regler och ser till så att den uppskattas av såväl hyresvärd som kommande ägare eller bostadsgäster. Skulle det mot förmodan bli några problem tar vi givetvis på oss fullt ansvar för eventuella åtgärder. 

Flyttstäd med högt ställda krav

Just städningen är ofta det moment som upplevs allra tyngst vid en flytt. Det är slitsamt, kräver mycket tid och dessutom är kraven som ställs på resultatet skyhöga. Vid en flyttstädning i Göteborg eller någon annanstans så finns inget utrymme för några misstag och skulle det göras kan det i värsta fall bli kostsamma påbackningar efter en besiktning. Under en flyttstäd ska samtliga rum och utrymmen rengöras grundligt och det gäller även de dolda som man i vanliga fall inte ens tänker på. Bakom spisen, elementen, under badkar, i förråd och ovanpå skåp samt garderober med mera. Exakta krav kan vara svåra att precisera för en oerfaren då det inte finns några satta riktlinjer. Vi på Nordic städfirma i Göteborg har flerårig erfarenhet av flyttstädningar av alla dess slag och vet därför precis hur städningen ska genomföras. Tillsammans arbetar vi omsorgsfullt och effektivt för att överträffa samtliga parters högt ställda krav med mål att bli ledande på marknaden. Väl medvetna om att det bara är tillsammans med nöjda kunder som det kan bli möjligt.

Utbildad och erfaren städpersonal

Samtliga av våra medarbetare är relevant utbildade för uppgifterna de tilldelas. De vet vad som ska göras för att uppnå godkända resultat och använder kompletta städlistor inkluderande alla väsentliga moment för flyttstäd i Göteborg.

Miljösmarta metoder

Givetvis har vi miljön i åtanke när vi väljer metoder och redskap så långt det är möjligt. Vi arbetar med miljöcertifierade produkter och nedbrytbara material. Vi är måna om miljön och försöker alltid optimera våra transporter för minsta möjliga klimatavtryck. Detsamma gäller också vid eventuell flytthjälp.

Städgaranti är en trygghet för kunden

För att du som kund alltid ska känna dig fullständigt trygg lämnar vi garanti på din flyttstädning i Göteborg. Vi tar fullt ansvar för arbetet vi utför och vid eventuella invändningar återkommer vi snarast för att åtgärda bristerna. På så vis slipper du oron för påbackningar och kan känna dig säker på att städningen är professionellt utförd. Det enda du behöver tänka på när du flyttar är att packa upp och komma iordning i din nya bostad.

Detta ingår i vår flyttstäd:

Kök:

 • Avtorkning av all belysning.
 • Rengöring av kyl- &  frys både invändigt och utvändigt.
 • Rengöring av spis och ugnsplåtarna.
 • Rengöring av köksfläkten.
 • Skåp, lådor och bänkar.
 • Rengöring av diskmaskin.

Sovrum:

 • Rengöring av garderober.
 • Tvätt av alla golv
 • Kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor.

Badrum och toalett:

 • Rengöring av kakel.
 • Rengöring av brunnar och ventiler.
 • Städning av skåp och lådor.
 • Rengöring av belysning.
 • Städning av toalettstol, badkar, dusch.
 • Torktumlare & tvättmaskin rengöres.

Bra att veta inför flyttstädningen:

Hemmet eller lokalen bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra en flyttstädning på bästa sätt. Kyl och frys bör tömmas och stängas av. Om det finns befintliga skador på maskiner, inredning, fönster eller dörrar med mera så är det viktigt att du meddelar oss om detta. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar ytor som balkong, förråd eller garage eftersom detta inte ingår som standard i flyttstädningen.

 • Vi utför våra städningen enligt Mäklarsamfundets riktlinjer. Detta så att den skall bli godkänd av både hyresvärd och den nyinflyttade.
 • Vi lämnar alltid garanti på våra städtjänster.
 • Vi har stor rutin på flyttstädning i Göteborg och allt som behövs ingår i tjänsten för att städningen skall bli godkänd.
 • Vi står för allt material och som kund får du alltid ett fast pris på städningen.
Hem- & Flyttstädning
Miljlöprodukter för för fyttstädning

Boka flyttstädning i Göteborg

Boka flyttstädning i Göteborg enkelt online, via e-post eller slå oss en signal. Vill du veta mer om oss, hur vi skulle kunna hjälpa just dig eller vill du ha offert på arbetet? Tveka inte utan kontakta oss så ger vi svar på alla dina frågor. Vi ser inga uppdrag som för stora eller för små. och vi arbetar alltid lika hårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Skulle du sedan vilja att vi återkommer för regelbund

Flyttstäd vardagsrum

Få rätt pris på din flyttstädning i Göteborg

Pris på flyttstädning i Göteborg varierar givetvis mycket beroende på vilken städfirma du väljer. Fast att priset inte betyder allting så vill man ju inte betala för mycket. Vi vill erbjuda riktigt bra flyttstäd i Göteborg till ett lågt pris. Trots att vi har låga priser erbjuder vi städning i världsklass utan att tumma på kvaliteten. Detta kan vi göra på grund av en smart och effektiv organisation, bra ledarskap, aktivt kvalitetsarbete och noggranna och duktiga medarbetare. Begär en offert från Nordic Städfirma i Göteborg så kan du själv jämföra pris med andra firmor. Det kostar inget och kan sänka dina kostnader mycket i samband med flytten. Flyttstäd som vi utför är alltid kvalitetssäkrad och utförd enligt Mäklarsamfundets rekommendationer.

Flyttstäd med RUT-avdrag

När du bokar flyttstädning i Göteborg kan du nyttja RUT-avdraget som gör tjänsten ännu mer prisvärd. RUT-avdrag är en skattereduktion som gäller på själva arbetsinsatsen och inte för priset på städprodukter eller material som använts. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

4 + 6 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-393 92 00

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 08-12 85 09 77

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel