031-12 13 41 info@nordicstadfirma.se

Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning utförs runt om i Stockholm till förmånliga priser. Ge dina medarbetare möjligheten att starta sin arbetsdag i rena och fräscha lokaler. Ett välskött kontor bidrar till en behaglig arbetsmiljö. På Nordic Städfirma är vi experter på att hålla kontor rena och snygga. När du väljer att anlita oss kan du alltid förvänta dig följande förmåner:

  • Professionell kontorsstädning av hög kvalitet
  • Erfaren och serviceinriktad städpersonal
  • Anpassningsbara städscheman för att passa dina behov

Är du osäker på om vi är rätt företag att ta hand om er kontorsstädning i Stockholm? Oroa dig inte, vi erbjuder en kostnadsfri provstädning där du kan utvärdera våra resultat i lugn och ro. Vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med vårt arbete.

Vi förstår vikten av att anpassa oss efter dig och ditt företag. Därför erbjuder vi skräddarsydda städscheman som passar just era behov och önskemål. Oavsett om ni behöver städning regelbundet eller vid specifika tillfällen, kan vi skapa ett schema som fungerar för er.

Ett välstädat kontor har en stor positiv inverkan på arbetsmiljön och humöret. Genom att låta dina medarbetare börja dagen i rena och fräscha lokaler skapar du en trivsam atmosfär som främjar produktivitet och välmående.

Ge oss möjligheten att visa vårt kunnande och erfarenhet genom att boka en kostnadsfri provstädning. Vi är redo att ta hand om er kontorsstädning och göra er arbetsplats till en ren och inbjudande miljö.

 

Kontorsstädning i Stockholm med garanterat rena resultat

Vi erbjuder kontorsstädning i hela Stockholm med samma omsorg och noggrannhet som vid alla städningar. Vi förstår vikten av att ha välskötta, representativa och gästvänliga lokaler för ditt företag. Vårt mål är att ge ditt kontor den uppmärksamhet det förtjänar genom vår professionella städning.

Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och önskemål när det gäller kontorsstädning. Oavsett om du behöver städning under eller efter kontorstid, kan vi skapa en tidsschema som passar dig. Vi utför kontorsstädning alla dagar i veckan för att säkerställa att ditt kontor alltid är rent och fräscht.

För att ge dig en exakt prisoffert och för att visa vår kompetens, erbjuder vi en provstädning som inte är bindande. På så sätt kan du se vår städkvalitet i praktiken och få en offert baserad på den faktiska städtiden för ditt kontor och lokal. Vi strävar alltid efter att erbjuda städtjänster av absolut toppklass.

Kontakta oss idag för mer information om våra priser och de tjänster vi erbjuder. Vi ser fram emot att kunna ge dig ett rengjort och välskött kontor i Stockholm.

Kontorsstädning i Stockholm

Vad som utmärker oss inom kontorsstädning i Stockholm

Detta utmärker Nordic Städfirma inom kontorsstädning:

  • Våra städteam består av välutbildade och erfarna yrkesmänniskor som har gedigen kunskap om olika städtillvägagångssätt och rengöringsmetoder. De är noggranna och vet hur man tar hand om olika ytor och material på bästa möjliga sätt.

 

  • Vår personal är engagerad i att ge dig bästa möjliga service. Vi lyssnar på dina specifika behov och önskemål för att skapa en skräddarsydd städplan som passar just din verksamhet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är nöjd med resultatet.

 

  • Vi förstår att olika företag har olika behov när det gäller städtider. Därför erbjuder vi flexibla städscheman som kan anpassas efter dina önskemål och företagets rutiner. Oavsett om du behöver städning på dagtid, kvällstid eller helger, kan vi skapa ett schema som passar just dig.

 

  • Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla en hög hygienstandard i dina kontorslokaler. Vi använder oss av effektiva rengöringsprodukter som tar bort smuts, damm, bakterier och allergener. Detta skapar en hälsosam och ren arbetsmiljö för dina anställda och minskar risken för sjukdomar och allergier.

 

  • Vi strävar efter att vara miljömedvetna i vårt arbete och använder miljövänliga städprodukter och metoder där det är möjligt. Vi är medvetna om vikten av att minimera vår påverkan på miljön och strävar efter att använda sådant som är skonsamt både för naturen och människors hälsa.

Med vår professionella kontorsstädning i Stockholm kan du vara trygg i att dina kontorslokaler blir rena, välskötta och trivsamma för dina medarbetare.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

13 + 3 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel