031-386 99 99 / 0762-26 66 70 info@nordicstadfirma.se

Flyttstädning i Göteborg

Vi vet att kraven på en flyttstädning är mycket höga, att städningen är mer omfattande och att det krävs mer fokus än vardaglig städning av hemmet. Vi har väldigt stor kunskap och erfarenhet av flyttstädning, allt ifrån hus, lägenheter och företag. Våra medarbetar kan hjälpa till med att tömma objektet, köra iväg all flyttmaterial i våran lätta lastbil och städa objektet noggrant och ingående.

Vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer om vad som ska ingå i en flyttstädning.

All material och utrustning för städningen tillhandahåller vi.

Flyttstäd med garanti
Vi lämnar alltid garanti på flyttstädning vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Flyttstädning

När man ska flytta är det alltid mycket att tänka på och otaliga moment att ta sig igenom. Det ska rensas och packas, bäras och transporteras och när bostaden sedan är tömd återstår ännu den omfattande slutstädningen. En uppgift som är både tung och tidskrävande samtidigt som bristande slutresultat i värsta fall kan stå en dyrt.
Överlåt din flyttstädning i Göteborg till oss så kan du istället fokusera på själva flytten och lägga tiden på att komma iordning. Vi genomför städningen enligt konstens alla regler och ser till så att den uppskattas av såväl hyresvärd som kommande bostadsgäster. Skulle det mot förmodan bli några problem tar vi givetvis på oss fullt ansvar för eventuella åtgärder.

Städning som uppfyller alla högt ställda krav

Just städningen är ofta det moment som upplevs allra tyngst vid en flytt. Det är slitsamt, kräver mycket tid och dessutom är kraven som ställs på resultatet skyhöga. Här finns inte utrymme för några misstag och skulle de göras kan det i värsta fall bli kostsamma påbackningar.
Under en flyttstädning ska samtliga rum och utrymmen rengöras grundligt och det gäller även de dolda som man i vanliga fall inte ens tänker på. Bakom spisen, elementen, under badkar, i förråd och ovanpå skåp samt garderober med mera. Exakta krav kan vara svåra att precisera för en oerfaren då det inte finns några satta riktlinjer. Vi på Nordic städfirma har flerårig erfarenhet av flyttstädning av alla dess slag och vet därför precis hur städningen ska genomföras. Tillsammans arbetar vi omsorgsfullt och effektivt för att överträffa samtliga parters högt ställda krav med mål att bli ledande på marknaden. Väl medvetna om att det bara är tillsammans med nöjda kunder som det kan bli möjligt.

✔️Utbildad och erfaren personal

Samtliga av våra medarbetare är relevant utbildade för uppgifterna de tilldelas. De vet vad som ska göras för att uppnå godkända resultat och använder kompletta städlistor inkluderande alla väsentliga moment.

✔️Städgaranti

Är inte du eller de nya bostadsgästerna tillfreds med resultatet åtgärdar vi givetvis det som anses brustit.

✔️RUT-avdrag

När du bokar flyttstädning kan du nyttja RUT-avdraget som gör tjänsten ännu mer prisvärd.

✔️Miljösmarta metoder

Givetvis har vi miljön i åtanke när vi väljer metoder och redskap så långt det är möjligt.

Flyttstädning med garanti

För att du som kund alltid ska känna dig fullständigt trygg lämnar vi garanti på samtliga städtjänster. Vi tar fullt ansvar för arbetet vi utför och vid eventuella invändningar återkommer vi snarast för att åtgärda bristerna. På så vis slipper du oron för påbackningar och kan känna dig säker på att städningen är professionellt utförd. Det enda du behöver tänka på är att packa upp och komma iordning i din nya bostad.

Uppskattad hjälp till flytt i Göteborg

Vill du veta mer om oss, hur vi skulle kunna hjälpa just dig i Göteborg eller vill du ha offert på arbetet? Tveka inte utan kontakta oss så ger vi svar på alla dina frågor. Vi ser inga uppdrag som för stora eller för små. Vi arbetar alltid lika hårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Skulle du sedan vilja att vi återkommer för regelbunden städning av ditt hem, kontor eller vid behov så kika in våra ytterligare städtjänster.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

Nordic Städfirma AB

Östra larmgatan 16
411 07 Göteborg

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

031-386 99 99

0762-26 66 70

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel