031-393 92 00 / 08-12 85 09 77  info@nordicstadfirma.se

Boka flyttstädning i Stockholm

Skall du flytta? Det är stor skillnad på en flyttstädning och en vanlig hemstädning. En flyttstädning är väldigt omfattande och tidskrävande. 

Nordic Städfirma har lång erfarenhet av att genomföra flyttstädningar för både privatpersoner och företag runt om i Stockholm. När du beställer flyttstäd från oss följer vi Mäklarsamfundets rekommendationer och checklista för vad som ska ingå. Förutom att göra själva städningen kan vi även:

 • Tömma fastigheten på möbler och lös inredning
 • Transportera bohag/flyttkartonger till nya adressen
 • Arrangera bortforsling av skräp och sopor.

Vi tillhandahåller allt material och alla rengöringsprodukter som behövs!
Boka flyttstädning i Stockholm med oss så blir du garanterat nöjd.

Bra att tänka på vid en flyttstädning i Stockholm

Det är mycket att tänka på när man skall flytta och själva städningen tar oftast mycket längre tid än man tror. Du skall helst fokusera på att packa och organisera inför flytten. För att spara tid och ork kan du boka en komplett flyttstädning i Stockholm där även flytt av möbler och lösöre ingår. Vi transporterar bohaget till din nya adress i Stockholm eller till ett förråd om du skall magasinera sakerna. Men flyttar du hellre allt själv så bokar du enbart flyttstädning.

Tänk på följande när du bokar:

 • Rummet måste vara tömda på alla saker, möbler och mattor.
 • Se till att kylskåpet och frysen är tömda ordentligt
 • Ta ned alla gardiner
 • Ta bort lösa sladdar och kablar

Vi genomför flyttstädningen stegvis och systematiskt. Du får alltid möjlighet att godkänna städningen när vi är klara och självklart erbjuder vi en nöjd kund-garanti.

Krav på godkänd flyttstädning

Det kan vara svårt att göra en flyttstädning själv eftersom den skiljer sig mycket från en vanlig städning. Det finns många krav som skall uppfyllas och om det inte är godkänt så kan det tyvärr bli väldigt kostsamt för dig.

En flyttstädning i Stockholm fokuserar på:

 • Riktigt grundlig rengöring av samtliga rum och utrymmen
 • Rengöring bakom kyl & frys och spis (om dessa kan flyttas ut)
 • Rengöring av alla element
 • Rengöring under badkar
 • Torkning av alla skåp inuti, utanpå och ovanpå.

Vi rekommenderar att du tar del av vår detaljerade lista över vad som ingår i en flyttstädning. Du hittar listan här till höger. Vår ambition är att alltid överträffa förväntningarna hos våra kunder. Nöjda kunder ger ringar på vatten. Därför är vi är måna om att bedriva en professionell städverksamhet oavsett om du är en ny kund eller återkommande.

Vår städpersonal i Stockholm

Vår städpersonal i Stockholm som har en gedigen erfarenhet utbildas kontinuerligt i städteknik vilket bland annat ger dem goda insikter i vilka regler som gäller. Förutom att utbilda personalen inom städteknik följer vi även upp att vår servicenivå alltid tillämpas.

Flyttstäd med städgaranti

Om du eller den nya bostadsinnehavaren har något att anmärka på flyttstädningen behöver ni reklamera detta inom tre arbetsdagar. Vi åtgärdar eventuella missar som uppstått, helt i enlighet med vår nöjd kund-garanti. 

Rut-avdrag vid flyttstädning

Om du är berättigad till rut-avdrag har du möjlighet att få skattereduktion med 50 000 kr per år. Skattereduktionen gäller enbart på arbetsinsatsen vid flyttstädningenoch inte för priset på städprodukter eller material som använts. För mer information, läs mer på Skatteverkets hemsida.

Miljöanpassad städverksamhet

Vi arbetar enbart med miljöcertifierade städprodukter och nedbrytbara material. Vi är måna om att använda refill-paket när detta är möjligt och vi försöker alltid optimera våra transporter för minsta möjliga klimatavtryck.

Boka flyttstädning i Stockholm med oss

Boka flyttstädning i Stockholm enkelt online eller slå oss en signal. Vi har flexibla städtider, kundanpassade lösningar och erfaren personal. Det finns inga jobb som är för stora eller för små. Låt oss ta hand om städningen om du skall flytta så kan du koncentrera dig på din flytt istället för städningen. Boka här!

Boka flyttstädning Stockholm

Detta ingår i flyttstädningen

Köket:

 • Avtorkning av belysning.
 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under.
 • Rengöring av spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar.
 • Köksfläkt rengöres, inklusive dess ventiler.
 • Skåp, lådor och bänkar rengörs både ut- och invändigt.
 • Diskmaskin rengöres in- och utvändigt.

Bostadsrum:

 • Rengöring av samtliga golv.
 • In- och utvändig rengöring av garderober.
 • Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor.

Rengöring av badrum och toalett:

 • Rengöring av kakelväggar.
 • Rengöring av golvbrunnar och ventiler.
 • Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av belysning.
 • In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar.
 • Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengöres in- och utvändigt.

Att tänka på inför en flyttstädning:

Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar biytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar städningen. När du beställt flyttstädning i Stockholm kommer du att få en detaljerad orderbekräftelse där du kan se vad som gäller för just din bostad. Det kan variera beroende på omfattning, storlek och skick, så vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Så här fungerar Flyttstädning:

Du som kund är hjärtat i allt vi gör och vi gör allt för att ge bästa service i alla lägen. Men om olyckan är framme eller om vi gjort något fel kan du enkelt kontakta oss så åtgärdar vi det du inte är nöjd med, snabbt och enkelt.

 

 1. Kontakta oss via hemsidan eller ring kundsupport om du är missnöjd.
 2. Vi tar emot din förfrågan, hittar en lösning och åtgärdar så snabbt som möjligt.
 3. Tänk på att du måste reklamera tjänsten inom fem arbetsdagar efter servicetillfälle.

Allmänt om Flyttstädning i Stockholm

Vi utför flyttstädning i Stockholm helt enligt Mäklarsamfundets riktlinjer. Detta för att städningen skall bli godkänd av både hyresvärd och den nyinflyttade. Vi har med allt material och som kund får du alltid ett fast pris på tjänsten.Vi har stor rutin på flyttstädning och allt som behövs ingår i tjänsten för att städningen skall bli godkänd. Vi lämnar alltid garanti på våra våra städtjänster.

Hem- & Flyttstädning

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

2 + 14 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-393 92 00

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 08-12 85 09 77

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel