031-12 13 41 info@nordicstadfirma.se

Kontorsstädning för stora och små ytor

Kontorstädning utföres runt om i Göteborg och Stockholm till riktigt bra priser. Låt dina medarbetare börja sin arbetsdag i rena och fräscha lokaler. Ett välstädat kontor bidrar till en behaglig arbetsmiljö. Vi på Nordic Städfirma är specialister på att städa kontor. När du anlitar oss får du alltid:

  • Professionellt utförd kontorsstädning

  • Kunnig och tillmötesgående städpersonal

  • Flexibla städtider

Är du osäker på om vi är rätt företag att ta hand om er kontorsstädning? Boka en kostnadsfri provstädning från oss och utvärdera resultatet i lugn och ro. Vi anpassar oss efter dig och ditt företag med skräddarsydda städscheman. Ett välstädat kontor är en riktig humörhöjare. Låt dina medarbetare börja dagen i rena lokaler.

Kontorsstädning i Stockholm & Göteborg

Att företagets lokaler är fina, representativa och gästvänliga är väldigt viktigt. Vi vet detta och det är därför vi har som mål att sköta om ditt kontor med samma omsorg och noggrannhet som vi utför vid all städning. Vi utför all typ av kontorsstädning efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter ert behov. Vi städar kontoret på den tid som passar er, vare sig det är under eller efter kontorstid alla dagar i veckan. Vår rekommendation gällande kontorsstädning är att alltid erbjuda en provstädning som inte är bindande. Detta för att kunna erbjuda dig en offert som är baserad utifrån den exakta städtiden av kontoret och lokalen. Samtidigt får du ett kvitto på att våra städtjänster är i absolut toppklass. Kontakta oss idag så kan vi ge dig mer information om priser och tjänster som vi erbjuder.

Vi utför professionell kontorsstädning runt om i hela Göteborg och Stockholm med omnejd.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

15 + 12 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel