031-12 13 41 info@nordicstadfirma.se

Grundlig storstädning i Göteborg

Behöver ditt hem en rejäl storstädning i Göteborg? Vi på Nordic Städfirma erbjuder enastående städtjänster till lika enastående priser. Att regelbundet städa ens hem eller företag är viktigt och bra men det är minst lika viktigt att utföra en riktigtt stor städning några gånger om året. Vid en storstädning så städar vi mer fördjupat och grundligt  överallt. Med vår kompetenta och pålitliga städpersonal kan du njuta av ett skinande rent hem utan att behöva anstränga dig. Vi tar hand om allt från topp till tå och lämnar inget rum ouppklarat. Oavsett om du behöver en ordentlig vårstädning, en förberedelse inför en speciell händelse eller bara vill ge ditt hem lite extra kärlek, kan du lita på att vårt team av erfarna experter levererar resultat av högsta kvalitet. Ge ditt hem den omsorg det förtjänar och spara en massa tid och energi genom boka oss för din storstädning i Göteborg! Tillsammans sätter vi ihop en städmall anpassat efter din önskemål till ett oslagbart pris.

Detta ingår i vår storstädning

En storstädning är en stor och grundlig städning av ditt hem som går långt utöver den vanliga dagliga eller veckovisa hemstädningen. Vi utför en mer djupgående och grundlig rengöring som ger ditt hem en fräsch och ren känsla samt skapar en hälsosam och trivsam miljö att bo i. Vi är dessutom alltid noggranna, effektiva, lyhörda och hänsynsfulla när vi städar hos dig. Nedan följer en lista på vad som ingår i vår storstädning i Göteborg. 

Storstädning i samtliga rum

 • Skakning av mattor
 • Moppning av golv
 • Putsning av speglar
 • Tömning av papperskorgar
 • Dammtorkning
 • Dammsugning av golv, mattor samt stoppade möbler
 • Rengöring av golvlister, karmar, fria ytor och ytor högt upp

Rengöring av kök

 • Rengöring av disk- och köksbänk, spis och kakel
 • Utvändig torkning av köksluckor och skåp
 • Torkning av vitvaror samt fläkt

Rengöring av badrum och toalett

 • Torkning av badrumsskåp
 • Rengöring av kran och handfat
 • Torkning av väggar
 • Rengöring av badkar, dusch och toalett
 • Utvändig rengöring av vitvaror.
Efter en storstädning i Göteborg
Storstädning av badrum

Varför man bör storstäda ibland

Att utföra en mer djupgående städning som en storstädning har många fördelar och kan gynna både ditt hälsotillstånd och ditt generella välbefinnande. Här är några exempel på varför en djupgående rengöring är bra:

 • För allergiker: För personer som lider av allergier eller astma är ett skinande rent hem särskilt fördelaktig. Genom att avlägsna damm, pollen och andra allergener från ytor, mattor och möbler minskar man exponeringen för dessa irriterande ämnen och skapar en renare inomhusmiljö. 
 • Borttagning bakterier & smuts: En vanlig städning kan inte alltid ta bort djupliggande smuts och bakterier som kan ansamlas i hemmet över tid. Genom en storstädning kan man komma åt och ta bort dessa oönskade föroreningar, vilket bidrar till en renare och friskare miljö.
 • Kontroll över luftkvaliteten: Smuts och damm som kommer in genom fönster eller bär in från utomhusmiljön kan påverka luftkvaliteten inomhus. Genom att rengöra och torka av fönster, ventilationsgaller och andra ytor minskar man mängden damm och föroreningar som cirkulerar i luften, vilket kan förbättra luftkvaliteten och göra det lättare att andas.
 • Förbättrad trivsel: Ett rent och välskött hem kan ha en positiv inverkan på ens sinnesstämning och trivsel. Att vistas i en miljö som är fri från smuts kan hjälpa till att minska stress och ge en känsla av lugn och harmoni.

En storstädning är med andra ord fördelaktig för att minska allergener, ta bort smuts och bakterier, förbättra luftkvaliteten och skapa en mer trivsam miljö. Det ger en känsla av fräschhet och bidrar till ett hälsosammare och mer behagligt boende.

Fördelar med storstädning i Göteborg

RUT-avdrag: När du anlitar oss för storstädning i Göteborg så har du möjlighet att utnyttja rut-avdraget. Det innebär att du kan dra av 50 % av kostnaden på din deklaration. På så sätt blir det både enklare och mer ekonomiskt förmånligt att anlita oss för en noggrann och professionell rengöring av ditt hem. Läs mer på Skatteverkets hemsida om hur du kvalificerar för rut-avdraget.

Nöjd-Kund-Garanti: Dessutom strävar vi alltid efter att uppnå högsta kundnöjdhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda en nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om du mot förmodan inte blir nöjd med storstädningen kan du reklamera det till oss inom tre arbetsdagar. Därefter åtgärdar vi misstaget. 

Med rutavdraget och vår nöjd-kund-garanti kan du vara trygg i att du får högkvalitativ städning till ett förmånligt pris och med en service som sträcker sig bortom förväntningarna. Boka din storstädning i Göteborg hos oss idag och upplev skillnaden!

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

3 + 5 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 031-12 13 41

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel