Effektiv städhjälp i Göteborg

Vi har erbjudit städhjälp i Göteborg sedan 2017. Städfirmans ambition är att tillhandahålla professionell städning runt om i hela Göteborgsområdet. Vi städar både till till privatpersoner och företag och vår städhjälp kännetecknas av kundanpassade helhetslösningar, stort engagemang och personlig service. Det spelar ingen roll om det är ett stort kontor, en industribyggnad eller en liten lägenhet på Avenyn.

Städhjälp i Göteborg till riktigt bra priser

Vår städhjälp i Göteborg innehåller ett komplett utbud av tjänster:

  • Städhjälp till företag

  • Städhjälp till privatpersoner

  • Special städtjänster för exempelvis gym, trapphus, skolor, industrilokaler med mera.

  • Flyttstädning och flyttjänster
  • Golvvård

  • Fönsterputsning

Vi är en städfirma med full service som vänder sig till er som önskar få städhjälp av olika slag. Vår ambition har sedan starten att bli det bästa serviceföretaget inom lokalvård och fönsterputsning runt om i hela Göteborg med omnejd. Vi på Nordic Städfirma arbetar löpande med att utveckla våra städtjänster och våra medarbetare. Fokus ligger alltid på att kunderna skall vara mer än nöjda med vårt arbete och vi sätter ett stort värde på att vårda våra befintliga kundrelationer men arbetar givetvis även aktivt för att få nya kunder. 

Städhjälp till privatpersoner

Vi erbjuder städhjälp till privatpersoner till riktigt bra priser. Tänk dig att alltid komma hem till ett välstädat hus eller lägenhet. Det är en härlig känsla med rena och fina golv, ett fräscht badrum och ett välstädat kök fritt från smuts och smulor. Har du inte tid med städningen själv så hjälper vi dig. Vi har stor erfarenhet av hemstädning och städar både stora hus och små lägenheter. Du bestämmer du själv vilka rum och ytor som du vill ha hjälp med. Vi kan använda din egna rengöringsmedel om du vill det men annars använder vi våra miljöcertifierade rengöringsprodukter och städmaterial. Kontakta oss för städhjälp i hemmet.

Kontorsstädning och hjälp till företag

Att företagets lokaler är fina, representativa och gästvänliga är väldigt viktigt. Vi vet detta och det är därför har vår städfirma som mål att sköta om ditt kontor med samma omsorg och noggrannhet som vi utför vid all städhjälp. Vi utför alla städtjänster efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter ert behov. Vi erbjuder städhjälp på den tid som passar er, vare sig det är under eller efter kontorstid alla dagar i veckan.

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning runt om i hela Göteborg. Vi vet att kraven på en flyttstädning är mycket höga, att städningen är mer omfattande och att det krävs mer fokus än vardaglig städning av hemmet. Vi har väldigt stor erfarenhet av flyttstädningar och vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar alltid garanti på städhjälpen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss. Det blir mer och mer vanligt att man anlitar städhjälp när man skall flytta.

 

Boka städhjälp i Göteborg

Boka städhjälp i Göteborg enkelt online eller ring oss på telefon 031-386 99 99.

Är du osäker på om vi är rätt städfirma för just dig? Om du vill så kan du kan prova på städhjälp i Göteborg utan att binda upp dig. Med våra städtjänster kan känna dig trygg med att få professionell städhjälp som innebär rena golvytor, tömda papperskorgar, rentorkade ytor och bortforsling av restmaterial. Rama sen in denna rena och fräscha miljö med snyggt putsade fönster för att allt skall bli perfekt. Låter detta som ett bra erjbudande så boka en provstädning och se vad vi kan göra för dig..

Städhjälp i Göteborg