031-386 99 99 / 08-12 85 09 66  info@nordicstadfirma.se

Kontorsstädning i Göteborg till bästa pris

Kontorsstädning i Göteborg med omnejd utföres till riktigt bra priser.

Låt dina medarbetare börja sin arbetsdag i rena och fräscha lokaler. Ett välstädat kontor bidrar till en behaglig arbetsmiljö. Vi på Nordic Städfirma i Göteborg är specialister på att städa kontor.

Är du osäker på om vi är rätt företag att ta hand om er kontorsstädning? Boka en kostnadsfri provstädning från oss och utvärdera resultatet i lugn och ro. Vi anpassar oss efter dig och ditt företag med skräddarsydda städscheman. Ett välstädat kontor är en riktig humörhöjare. Låt dina medarbetare börja dagen i rena lokaler.

När du anlitar oss får du alltid:

  • Professionellt utförd kontorsstädning

  • Kunnig och tillmötesgående städpersonal

  • Flexibla städtider

 

Kontorsstädning med städgaranti

Det är viktigt att lokaler är rena och fina, representativa och gästvänliga. Vi är medvetna om detta och har som mål att sköta om ditt kontor med samma omsorg och noggrannhet som vi utför vid all typ av städning. Vi utför kontorsstädning i Göteborg efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter ert behov. Vi städar kontoret på den tid som passar er, vare sig det är under eller efter kontorstid alla dagar i veckan. Vår rekommendation gällande kontorsstädning är att alltid erbjuda en provstädning som inte är bindande. Detta för att kunna erbjuda dig en offert som är baserad utifrån den exakta städtiden av kontoret och lokalen. Samtidigt får du ett kvitto på att vår kontorsstädning är i absolut toppklass. Kontakta oss idag så kan vi ge dig mer information om priser och tjänster som vi erbjuder. Städmaterial och produkter som vi använder när vi städar och gör rent är alltid miljöcertifierade. 

Kontorsstädning i Göteborg utföres

Skräddarsydda städtjänster

Vi förstår vikten av att ha en ren och välskött arbetsmiljö och är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ kontorsstädning som uppfyller alla era behov och förväntningar. Vårt erfarna team av professionella städare är specialiserade på kontorsstädning och har expertisen att ta hand om alla typer av arbetsutrymmen. Vi skräddarsyr våra städtjänster för att passa just era specifika behov och önskemål.

Vårt mål är att skapa ett ren och fräsch kontor som inte bara ser inbjudande ut utan även främjar hälsa och välbefinnande hos dina anställda. Vi använder noggrant utvalda städprodukter och modern utrustning för att säkerställa en effektiv och noggrann rengöring av alla ytor och utrymmen.

Vad ingår i en kontorsstädning i Göteborg?

Vår kontorsstädning omfattar en omfattande lista av tjänster, inklusive dammsugning och rengöring av golv, avtorkning av skrivbord och arbetsytor, rengöring av köks- och pentryområden, rengöring av toaletter och sanitetsutrymmen, tömning av sopkorgar och mycket mer. Vi tar också hand om specialbehov som fönsterputsning och mattrengöring för att se till att ditt kontor är skinande rent från topp till botten.

Vi förstår att tid är värdefullt för dig och ditt företag, och därför erbjuder vi flexibla schemaläggningsalternativ för att passa din verksamhet. Vi kan anpassa våra städtjänster för att utföras vid lämpliga tider, antingen under eller efter arbetstid, för att minimera störningar och maximera effektiviteten.

Boka kontorsstädning i Göteborg redan idag

Låt oss ta hand om din kontorsstädning i Göteborg så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för kontorsstädning som passar just din verksamhet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en ren och inbjudande arbetsplats. Vi utför kontorsstädning i Alingsås, Frölunda, Hisings backa, Kungsbacka, Kungälv, Mölnlycke och runt om i andra orter kring hela Göteborg!

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring 031-386 99 99.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

10 + 8 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-386 99 99

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 08-12 85 09 66

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel