031-386 99 99 / 08-12 85 09 66  info@nordicstadfirma.se

Flyttstädning i Hisingen

Vi är proffs högkvalitativ och prisvärd flyttstädning i Hisingen. Här finns en bred erfarenhet av flyttstädningar för både privatpersoner och företag och vi strävar alltid efter att erbjuda en effektiv och noggrann städning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Nordic Städfirma lämnar garanti på flyttstädning och lovar att eventuella invändningar vid besiktningstillfället kommer att åtgärdas snabbt och effektivt. Vi är en professionell städfirma som erbjuder högkvalitativ flyttstädning och andra relaterade städtjänster till kunder i Hisingen.  

Professionell hjälp med flyttstädning i Hisingen

Vi förstår att en flytt är en stressig period med många saker att ta hand om och därför erbjuder vi hjälp med flyttstädningen så att ni kan fokusera mindre på själva flytten och komma i ordning i det nya hemmet istället.

Nordic Städfirma förstår vikten av flyttstädning och för att säkerställa ett rent och fräscht boende för nya hyresgäster eller köpare, vi har stor erfarenhet av att utföra flyttstädningar för både privatpersoner och företag.

Vi utför arbetet enligt alla regler och rekommendationer för att garantera en hög kvalitet på tjänsten.

Ni kan lita på att er bostad kommer att bli ordentligt städad och att Nordic Städfirma tar fullt ansvar för eventuella åtgärder som behöver vidtas. Genom att överlämna ansvaret för flyttstädningen till företaget kan kunden vara säker på att jobbet utförs professionellt och pålitligt.

Flyttstädning som upfyller alla krav

Vi förstår att flyttstädning kan vara ett tungt och tidskrävande moment under en flytt, därför är vårt mål att ge våra kunder en smidig upplevelse och ett perfekt resultat. Vi är experter på att rengöra även de dolda utrymmena som ofta glöms bort, vilket inkluderar bakom spisen, under badkar och i förråd. Som proffs inom flyttstädning i Hisingen strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och se till att de är nöjda med vårt arbete. Så om du behöver en pålitlig och professionell partner för din flyttstädning, kontakta oss idag för att boka en tid.

Vi har personal som är både välutbildad och erfaren när det kommer till flyttstädning

Detta ger er en känsla av trygghet, då ni kan lita på att vår personal är kapabel att utföra arbetet på ett professionellt sätt.

Nordic Städfirma är övertygade om att vi kan uppnå godkända resultat och använder omfattande städlistor för att säkerställa att ni blir så nöjda som möjligt med det utförda arbetet.

Flytt & städning med RUT-avdrag

När du bokar flyttstädning kan du nyttja RUT-avdraget som gör tjänsten ännu mer prisvärd. RUT-avdrag är en skattereduktion som gäller på själva arbetsinsatsen och inte för priset på städprodukter eller material som använts. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Städgaranti

Du ska alltid kunna känna dig trygg när du anställer oss för ett arbete så vi lämnar alltid garanti på vår flyttstädning i Hisingen. Vi tar alltid fullt ansvar för det arbete vi utför och vid eventuella problem så återkommer vi snarast för att åtgärda de problem som uppstått. På detta vis slipper du oroa dig för att du ska stå utan hjälp när det blir problem och kan känna dig trygg och säker på att städningen utförs på korrekt sätt. Det enda du behöver tänka på vid flytt är att packa upp i ditt nya hem.

Boka  flyttstädningen i Hisingen

Boka flyttstädning i Hisingen online på ett enkelt sätt, via e-post, eller telefon. Ring oss gärna om du vill veta mer om oss eller om hur vi kan hjälpa dig. Du kan även kontakta oss för offert. Tveka inte att kontakta oss för alla eventuella frågor du har angående arbetet eller något annat som du kan behöva hjälp med. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och arbetar hårt för att ni ska bli nöjda med det arbete vi utför. Om du skulle behöva regelbunden städning av hem eller kontor så kan ni kolla in våra övriga städtjänster. Vi utför även behovs städning.

Vi erbjuder även flyttstädning i Göteborg.

 

Flyttstädning Hisingen

Detta ingår i flyttstädning i Hisingen

I flyttstädning Hisingen ingår det bland annat:

Kök:

 • Avtorkning av all belysning.
 • Rengöring av kyl- &  frys både invändigt och utvändigt.
 • Rengöring av spis och ugnsplåtar.
 • Rengöring av köksfläkten.
 • Skåp, lådor och bänkar.
 • Rengöring av diskmaskin.

Sovrum:

 • Rengöring av garderober.
 • Tvätt av alla golv
 • Kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor.

Badrum och toalett:

 • Rengöring av kakel.
 • Rengöring av brunnar och ventiler.
 • Städning av skåp och lådor.
 • Rengöring av belysning.
 • Städning av toalettstol, badkar, dusch.
 • Torktumlare & tvättmaskin rengöres.

Bra att veta inför flyttstädningen:

Hemmet eller lokalen bör vara helt tomt när vi kommer för att vi ska kunna utföra en flyttstädning på bästa sätt. Kyl och frys bör tömmas och stängas av. Om det finns befintliga skador på maskiner, inredning, fönster eller dörrar med mera så är det viktigt att du meddelar oss om detta. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar ytor som balkong, förråd eller garage eftersom detta inte ingår som standard i flyttstädningen.

 

 • Vi utför våra städningar enligt Mäklarsamfundets riktlinjer. Detta så att den ska bli godkänd av både hyresvärd och den nyinflyttade.
 • Vi lämnar alltid garanti på våra städtjänster.
 • Vi har en stor rutin på flyttstädning i Hisingen och allt som behövs ingår i tjänsten för att städningen ska bli godkänd.
 • Vi står för allt material och som kund får du alltid ett fast pris på städningen.
Flyttstädning Hisingen

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

1 + 8 =

Genom att klicka på "Skicka" samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy här

Nordic Städfirma AB

Göteborg
Cederflychts gata 13
422 54 Hisings Backa
tel: 031-386 99 99

Hitta hit >

Stockholm
Mogårdsvägen 11
143 43 Vårby
tel: 08-12 85 09 66

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel