031-386 99 99 / 0762-26 66 70 info@nordicstadfirma.se

Städtjänster

Våra tjänster

Nordic Städfirma har anställda med lång erfarenhet av städning och erbjuder förstklassig städning som du kan lita på.

Vår städservice omfattar många olika tjänster och erbjudanden och vår ambition är att de ska levereras på ett okomplicerat sätt. En lyckad städleverans kräver ett bra samarbete med kunden och god service.

Våra städmetoder är effektiva, ergonomiska och miljöanpassade. I vår städservice ingår självklart kvalitetssäkrad städning. Våra medarbetare får en grundlig utbildning inom städning och service vilket innebär bla att lära sig hur man uppträder på ett korrekt och trevligt sätt hos våra kunder. Som kund kan du förvänta dig att vi kontinuerligt kommer med förslag på förbättringar av servicen.

 • Kontorsstädning
 • Industristädning
 • Hemstädning
 • Skolstädning
 • Hotellstädning
 • Övrig offentlig städning
 • Butiksstädning
 • Trappstädning
 • Flyttstädning
 • Storstädning
 • Byggstädning
 • Fönsterputs och golvvård

Få offert på städtjänst

Våra tjänster för företag

Kontorstädning

Att företagets lokaler är fina, representativa och gästvänliga är väldigt viktigt. Vi vet detta och det är därför vi har som mål om att sköta om ditt kontor med samma omsorg och noggrannhet som vi utför vid all städning.
Vi utför all typ av städning efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter ert behov.

Vi städar ert företag på den tid som passar er, vare sig det är under eller efter kontorstid alla dagar i veckan. Vår rekommendation gällande kontorsstädning är att alltid erbjuda en provstädning som inte är bindande. Detta för att kunna erbjuda dig en offert som är baserad utifrån den exakta städtiden av objektet.

Butiksstädning

Vi vet att städning i butiker skiljer sig från annan städning. Vi är snabba och flexibla med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken. Vi hjälper er att vistas i en ren och fräsch butiksmiljö som ger ökad trivsel för personal och kund.

Vi anpassar oss till kundens behov och önskningar utan att det för den delen ska behöva kosta extra mycket. Vi kan utföra butiksstädningen när helst ni önskar.Vi städar allt från små butiker till stora varuhus.

Vår personal är flexibel, snabb och tillmötesgående – egenskaper som är viktiga i den föränderliga butiksmiljön.

Skola och förskola

Barn har lättare att utveckla allergier vilket gör det viktigt att jobba på ett professionellt och miljömedvetet sätt. Vi vet också att städning varje dag minskar risken för spridning av bakterier och allergier.

Varje skola har olika förutsättningar och kräver lite olika typ av städning. Beroende på antalet elever, utformning av salar och gemensamma utrymmen, gymnastiksal och lärarrum gör vi justeringar i omfattning och frekvens. Hur ofta vi städar i en skola – och dess olika delar – avgörs därför av den enskilda skolans behov.

Vi på Sisjön Städservice strävar alltid för att se till att båda personal och elever ska trivas i sina lokaler.

Gym och träningslokaler

Att ha fräscha och rena träningslokaler/gym är väldigt viktigt ur ett kundperspektiv. I en miljö med kombinationen av svett och fysisk aktivitet stormtrivs bakterier.

Därför är det hygieniskt sätt bra att ha kontinuerlig städning på gym och träningsanläggningar.

Vi utför komplett städning av reception och entréer, maskiner och utrustning, speglar, golv och mattor, omklädningsrum, duschrum och toaletter, bastu, solarier med mera.

Byggstädning

Det är inte bara kontor och lokaler som behöver omvårdnad. När byggnationen är klar, behöver arbetsplatsen röjas upp och allt sättas tillbaka på plats.

Från oss får du hjälp med grovstädning, finstädning och slutstädning av vår kompetenta personal. Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under projektgång skapar vi förutsättningar för ett rent, trivsamt och säkert bygge för er personal.

Under vår byggstädning ser vi även till att städa upp i byggbodarna och i de mindre utrymmen där personalen befinner sig. Kvalitet och säkerhet är nyckelord för oss.

Trappstädning

Ett rent och fräscht trapphus förhöjer trivsel och boendekvalité. Att ha en fastighet som regelbundet städas ökar trivseln och samtidigt minskar det nedskräpningen.

Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar som hyresvärdar med trappstädning.

Vi arbetar med egna miljöcertifierad produkter, du behöver bara ge oss tillgång till fastigheten.

Fönsterputsning

Att ha rena och klara fönster i hemmet och företaget är inte bara bra utan det låter även solen skina igenom så att man känner sig bra och behaglig.

För företag med skyltfönster är det även viktigt att ha så rena och inbjudande fönster som möjligt för kundens skull. Våra medarbetare ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts – till ett riktigt bra pris. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt.

Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs för jobbet.

Visningsstädning

Vi ser till att din lägenhet eller ditt hus är riktigt rent inför din visning och blir därmed ett attraktivare objekt. Det innebär att vi städar och fräschar upp din bostad innan du ska visa upp den för försäljning.

En välstädad och fräsch bostad ger alltid ett bättre intryck till potentiella kunder. En visningsstädning innehåller normalt samma städmoment som en vanlig hemstädning, d.v.s städningen är endast utvändig.

Förutom det ingår det även fönsterputsning i städningen. Självklart kan du även lägga till extra uppgifter vid behov.

Industristädning

Det är du som företagare som bestämmer vad som ska ingå i en industristädning.

Det är dina behov och er verksamhet som styr. Vi på Sisjön Städservice har stor vana av att tillsammans med uppdragsgivare inom processrengöring utarbeta arbetsmodeller för att uppnå den kvalitetsnivå som måste hållas i fabriken.

Här ingår exempelvis parametrar såsom lämpliga provtagningsmetoder och dokumentationsmodeller så att relevant kommunikation från oss löpande sker på ett effektivt sätt så att ni kan säkerställa att beställd kvalitet uppnås.

Våra tjänster för privatpersoner

Hemstädning

Den underbara känslan när man kommer hem till ett väldoftande ny städat hem efter en lång arbetsdag är obeskrivlig och det är alltid något vi strävar för att kunden ska få uppleva.

Vi vet hur personligt och ansvarsfullt det är att få städa hemma hos dig. För att du verkligen ska få den städning du värdesätter och eftersträvar så har vi en städmall som du själv är med och utformar just för ditt hem. Detta ser till att du alltid får den städning du själv vill ha enligt dina villkor. Du kan själv välja om vi ska ta med oss städmaterial (ingen extra kostnad) eller om vi ska använda ditt egna städmaterial som du har i hemmet.

Alla våra städmaterial och produkter är miljöcertifierade.

Veckostädning

Den hemstädning som vi utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning.
Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka hembesök.

 • Ingen bindningstid
 • Ingen uppsägningstid
 • Nöjd kund garanti

Flyttstädning

Vi vet att kraven på en flyttstädning är mycket höga, att städningen är mer omfattande och att det krävs mer fokus än vardaglig städning av hemmet. Vi har väldigt stor kunskap och erfarenhet av flyttstädning, allt ifrån hus, lägenheter och företag. Våra medarbetar kan hjälpa till med att tömma objektet, köra iväg all flyttmaterial i våran lätta lastbil och städa objektet noggrant och ingående.

Vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer om vad som ska ingå i en flyttstädning.

All material och utrustning för städningen tillhandahåller vi.

Flyttstäd med garanti
Vi lämnar alltid garanti på flyttstädning vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Storstädning

Att regelbundet städa ens hem och företag är viktigt och bra men det är minst lika viktigt att utföra en storstädning några gånger om året.

Vid en storstädning så städar vi mer fördjupat och grundligt. Det vill säga att vi städar in- och utvändigt av ugn, kyl och mikro. Rengöring av vitvaror, vitrinskåp, bakom skåp och bokhyllor. Rensar golvbrunn i badrum, dammsugning av stoppade möbler och putsar fönstren in och utvändigt.

Tillsammans med dig sätter vi ihop en städmall utifrån dina önskemål.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

Nordic Städfirma AB

Östra larmgatan 16
411 07 Göteborg

Hitta hit >

Kontakt

info@nordicstadfirma.se

031-386 99 99

0762-26 66 70

Öppettider

Mån-Fre: 07:00 - 17:00 Lördag: 07:00 – 14:00 Söndag: Stängt

Har F-Skattesedel